OPENINGSTIJDEN

AFSPRAAK MAKEN

AANMELDEN ALS NIEUWE PATIËNT

Fillers (Restylane)

Fillers Voorburg

Je kan nu ook bij ons terecht voor een veilige cosmetische behandeling met fillers of botox. Deze simpele ingreep helpt je van je rimpels en fijne lijntjes af en zorgt ervoor dat jij weer een frisse en jeugdige uitstraling krijgt. Benieuwd naar fillers Voorburg? Lees alles over fillers hieronder.

 

Wat zijn fillers?

Fillers bestaan uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die zorgt voor de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Naarmate je ouder wordt neemt het hyaluronzuur in je huid af en wordt je huid minder elastisch. Hierdoor ontstaan er rimpels. Door fillers te injecteren met hyaluronzuur kunnen deze (fijne) rimpels worden verwijderd, maar kan ook meer contour gegeven worden aan bepaalde plekken in het gezicht. Denk hierbij aan plekken zoals de neus, de lippen of de jukbeenderen.

 

Hoe worden fillers gemaakt?

Fillers worden gemaakt van hyaluronzuur. Dit product werd voorheen voornamelijk gehaald uit de kam van een haan. Tegenwoordig zijn er gelukkig varianten waar geen dierlijke producten meer in zitten. Niet alleen is dit een fijne gedachte, maar ook zorgt het ervoor dat de kans op allergische reacties zeer klein is. Wij gebruiken in onze kliniek fillers van het merk Restylane van Galderma. Deze variant bevat geen dierlijke producten.

 

Wat is de werking van fillers?

Fillers zijn een soort transparante gel die wordt ingespoten op de te behandelen plek. Het herstelt het vochtgehalte in de huid en hierdoor worden rimpels verzacht of zelfs verwijderd. Door de gel in te spuiten op bepaalde plekken in je gezicht of decolleté kan je ook meer contour geven.

Restylane Fillers Den Haag

Waar kan je fillers laten plaatsen?

Cosmetische behandelingen

Jukbeenderen

Fillers in je jukbeenderen zijn een goede oplossing als je meer contour aan je gezicht wilt aanbrengen. Een filler in je jukbeenderen accentueert namelijk nog meer de vorm en dit kan een jeugdige uitstraling geven. Fillers in de jukbeenderen zijn een oplossing voor mannen en vrouwen die er graag wat jonger en frisser uit willen zien. Het zorgt voor een minder vermoeid uiterlijk en geeft je gezicht meer een V-vorm.

Kaaklijn

Ook een filler in je kaaklijn zorgt voor een V-vorm in je gezicht. Naarmate we ouder worden verdwijnt de spier- en botmassa in kaak en hierdoor kan de strakke kaaklijn die je had minder worden. Door fillers te injecteren in je kaak zorgen kan je ervoor zorgen dat je deze strakke lijn blijft behouden en hierdoor een jeugdige uitstraling krijgt en blijft behouden.

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi is de lijn tussen de zijkanten van je neus en de mond. Deze plooi zit aan twee kanten en wordt vaak duidelijker zichtbaar naarmate je ouder wordt. De plooi wordt vaak dieper en het bovenliggend vetweefsel zakt langzaam naar beneden, waardoor de wangen een stukje gaan hangen.

Mondhoeklift

Wanneer je ouder wordt kan het gebeuren dat je mondhoeken een klein beetje gaan hangen. Hierdoor kan je een vermoeide en verouderde uitstraling krijgen. Met fillers is dit probleem gemakkelijk op te lossen en kunnen de mondhoeken een stukje gelift worden.

Lip volume

Lip fillers zijn misschien wel de bekendste fillers tegenwoordig. Het is een vrij gemakkelijke ingreep die ervoor zorgt dat je lippen een stukje voller worden. Dit is een goede oplossing als je lippen wat dunner zijn en je deze graag wat voller hebt. Het kan zijn dat je van jezelf al wat dunnere lippen hebt, maar ook als je ouder wordt kan de volume uit je lippen verdwijnen.

Lip fillers zijn ook een goede oplossing voor de kleine, fijne lijntjes om je lippen heen die ontstaan wanneer je ouder wordt. Door fillers in je lippen te injecteren worden deze steviger en zachter. Tijdens het consult kan je je wensen betreft de volheid van je lippen aangeven. Bij lip fillers bestaat vaak de misvatting dat je extreem volle of dikke lippen krijgt, maar dit hoeft helemaal niet. Lip fillers zijn bedoeld om je lippen een te verstevigen en voller te maken. Een hele kleine hoeveelheid filler kan al een heel verschil maken.

Fillers Leidschendam
Fillers Voorburg

 

Hoelang duurt een behandeling

Een behandeling met fillers duurt vaak niet lang. Het ligt eraan welke plek en hoeveel fillers je wenst, maar over het algemeen duurt het ongeveer 10-15 min. Dit wordt besproken in het consult.

 

Wat kost een behandeling met fillers?

Fillers zijn een makkelijke en relatief goedkope oplossing voor het verwijderen van rimpels of corrigeren van bepaalde plekken in het gezicht. Hieronder zie je de prijzen voor fillers Voorburg.

 

Per 0,5 ml €120,00

Per 1,0 ml €230,00

Jukbeenderen €450,00

Kaaklijn €230,00 (vanaf)

Neuslippenplooi €250,00

Mondhoeklift €120,00

Lip volume 1,0 ml €240,00

 

Wanneer beginnen fillers te werken?

Wanneer fillers beginnen te werken ligt voornamelijk aan welke fillers je hebt. Over het algemeen werken de meeste fillers direct en zie je dus ook direct resultaat.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In principe is een behandeling genoeg om het gewenste resultaat te verkrijgen. Het ligt eraan welke fillers je gebruikt en hoelang deze blijven zitten. De meeste fillers blijven zitten tot ongeveer 12 maanden na behandeling, maar het kan ook voorkomen dat de behandeling na enkele weken of maanden herhaald moet worden om het gewenste resultaat te houden. Wanneer je bij ons een behandeling boekt, bespreken we dit in het consult.

 

Veelgestelde vragen over fillers

Wat zijn de meest voorkomende complicaties

De kans is zeer klein dat er complicaties optreden na een behandeling met fillers. Het kan zijn dat er wat blauwe plekjes, zwellingen, roodheid of jeuk ontstaat, maar dit verdwijnt vrij snel na de behandeling. Ook kan het voorkomen dat er kleine bloeduitstortingen ontstaan, maar ook dit verdwijnt vanzelf. De kans op allergische reacties is heel klein, aangezien wij fillers hebben zonder dierlijk product.

 

Wanneer mag je make-up op na een behandeling met fillers

Het wordt sterk afgeraden om na een behandeling direct make-up op te doen. Hiermee vergroot je de kans op een infectie. Stel het zo lang mogelijk uit om make-up op te doen, maar wacht op z’n minst 12 uur.

 

Wanneer zie je resultaat en hoelang blijft dit

Na de behandeling zie je vrijwel direct resultaat, dit houdt ongeveer tot 12 maanden aan.

 

Welke fillers gebruiken wij?

Wij maken gebruik van het merk Restylane van Galderma. Dit is een transparante gel maakt van het natuurlijke product hyaluronzuur.

 

Fillers tijdens je zwangerschap

Net zoals bij een botox behandeling wordt het niet aangeraden om tijdens je zwangerschap een filler behandeling te nemen. Dit komt omdat er nog niet genoeg onderzoek is gedaan naar de effecten van een filler behandeling op de baby. Mocht je hier nog meer vragen over hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen.

 

Een behandeling fillers Voorburg? Neem gerust contact met ons op en vraag een consult aan.

Ons adres

Tandartspraktijk Shiny Smile
van Halewijnlaan 274
2274 TV Voorburg

070 387 5416

info@shinysmile.nl