OPENINGSTIJDEN

AFSPRAAK MAKEN

AANMELDEN ALS NIEUWE PATIËNT

Botox (Azzalure)

Botox Den Haag

Voorhoofd rimpels verminderen, fronsrimpels verwijderen of een andere botox behandeling? Bij botox Den Haag Shinysmile kan je terecht voor verschillende botox behandelingen. Twijfel je nog of wil je wat meer informatie? We vertellen je graag wat meer hierover.

 

Wat is Botox

Botox staat voor botuline toxine. Dit is een geneesmiddel dat wordt gemaakt van een eiwit uit de bacterie Clostridium Botulinum. Dit geneesmiddel zorgt ervoor dat de spieren worden verslapt en niet samentrekken. Hiermee kan je bepaalde spieren die zorgen voor rimpels door teveel spanning als het ware verslappen en ontspannen. Onze behandelingen worden door uitsluitend gecertificeerd personeel uitgevoerd en werken we met de bekende merken Azzalure (Botox) en Restylane (Fillers).

 

Hoe is botox ontstaan?

Botuline toxine is een een gif dat aangemaakt wordt door een bacterie. Rond 1900 werd het ontdekt, nadat er een groep muzikanten was gestorven door het eten van bedorven ham. In deze ham bleek Clostridium botulinum te zitten, de bacterie die botuline toxine produceert. Pas veel later, rond 1970 werd botox medisch toegepast. In eerste instantie werd het toegepast bij het behandelen van spasmen, omdat het de spieren in je lichaam verslappen.

Natuurlijk is er met behulp van technologie gelukt om de stof te verdunnen en zuiveren, waardoor het nu gebruikt kan worden voor cosmetische behandelingen en het niet meer schadelijk is voor de gezondheid. Botox werkt ook alleen maar op de geïnjecteerde spier en heeft dus geen resultaten of effecten op de rest van het lichaam.

 

Hoe werkt botox precies?

Botox zorgt ervoor dat prikkels die de zenuwen binnen krijgen niet worden overgedragen aan de spier. Hierdoor kunnen de spieren waar botox in geïnjecteerd wordt niet meer goed samentrekken, waardoor ze verslappen. Het is geen permanente oplossing en werkt maar enkele maanden. Na een aantal maanden herstelt je spier zich weer.

azzalure botox den haag

Waar kan je botox voor gebruiken?

Cosmetische behandelingen

Wij bieden verschillende cosmetische botox behandelingen aan. Zo kan je bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Fronsrimpels verwijderen

Fronsrimpels zijn de rimpels tussen je wenkbrauwen. De fronsrimpels worden vaak meer zichtbaar wanneer je ouder wordt en kunnen erger worden als je veel fronst, bijvoorbeeld als je veel achter de computer zit of veel autorijdt. Ook speelt erfelijkheid een grote rol. Fronsrimpels kunnen ervoor zorgen dat je er ouder of vermoeiender uitziet. Wil jij ook van je fronsrimpels af? Met een botox behandeling is dit heel gemakkelijk en krijg je weer een frisse uitstraling op je gezicht.  

Voorhoofdsrimpels verwijderen

Voorhoofdsrimpels zijn de (fijne) lijntjes op het voorhoofd. Wanneer je ouder wordt, wordt je huid minder elastisch. Rimpels op je voorhoofd kunnen op den duur zichtbaar blijven, zelfs wanneer je gezicht ontspannen is. Met een botox behandeling kunnen wij deze lijntjes gemakkelijk voor je verwijderen.

kraaienpootjes verwijderen

Kraaienpootjes (ook wel lachrimpels genoemd) hebben vaak een verouderend effect. Met botox zijn deze rimpeltjes naast je ogen zeer gemakkelijk te verwijderen en krijg je weer een frisse look op je gezicht.

wenkbrauwlift

Ook is botox een goede manier om je wenkbrauwen te liften. Met een botox behandeling tussen je wenkbrauwen in je fronsrimpel kan je je wenkbrauwen al een beetje liften. Mocht dit toch niet genoeg zijn dan kan je ook kiezen voor een wenkbrauwlift. Dit doen we door kleine prikjes in je wenkbrauw spier. Het is een snelle en vrij simpele behandeling en geeft een heel natuurlijk resultaat.

mondhoeken liften

Als je mondhoeken naar beneden staan kan het lijken alsof je boos, chagrijnig of verdrietig kijkt. dit kan komen doordat de spieren in je mondhoeken naar beneden trekken. Dit is vrij simpel en snel op te lossen door een botox behandeling in de mondhoeken. Door de spieren in je mondhoek te verslappen met botox zullen deze niet meer naar beneden trekken en ontspant je mond, waardoor je een zachtere blik krijgt op je gezicht.

 

Botox als oplossing voor migraine en tandenknarsen

Botox is natuurlijk een ideaal middel om rimpels en lijntjes te verwijderen en hiermee is het een cosmetisch wondermiddel, maar het heeft ook veel andere voordelen. Wij bieden botox ook als oplossing voor migraine en tandenknarsen.

Botox tegen migraine en hoofdpijn

Hoofdpijn is simpel gezegd spierspanning in het hoofd. Aangezien botox je spieren laat ontspannen kan dit een gouden oplossing zijn om van je hoofdpijn af te komen. Migraine kan vaak zo heftig zijn dat je er misselijk van wordt en kan gaan braken, lichtflitsen of aura vorming gaat zien of andere nare symptomen krijgt. Als pijnstillers niet meer werken is botox wellicht een geschikte oplossing voor jou.  

Tandenknarsen

Tandenknarsen is een veel voorkomend probleem en gebeurt vaak in de nacht, wanneer je er geen controle over hebt. Het veroorzaakt veel slijtage aan de tanden en zorgt ervoor dat je tanden sneller slijten. Botox kan een goede oplossing zijn om van dit probleem af te komen en je kan bij ons terecht voor een behandeling tegen tandenknarsen. Door middel van botox verslappen we de kauwspier en wordt de spanning in deze spier verlaagd. Dit voorkomt niet alleen slijtage aan je tanden, maar ook de lasten die je hiervan ondervindt zullen stoppen.

 

Hoelang duurt een behandeling

Botox behandelingen duren over het algemeen niet heel lang. Het verschilt een beetje welke behandeling je wilt, maar het gaat vaak om enkele minuten. Dit is exclusief consult.

 

Wat kost het

Tegenwoordig is botox geen dure oplossing meer en kan je veel verschillende behandelingen laten doen met botox. Wij bieden de bovenstaande botox behandelingen aan. Hieronder zie je de bijbehorende prijzen voor botox Den Haag:

 

frons €130,00

Voorhoofd €130,00

Kraaienpootjes €130,00

Wenkbrauwlift €75,00 (vanaf)

Mondhoeken €40,00


2 zones
€250,00

3 zones €350,00  

 

Behandeling migraine €250,00

Behandeling tandenknarsen €170,00

 

Na hoelang zie je het resultaat?

Je zal niet direct het uiteindelijke resultaat zien van een botox behandeling. Het resultaat is meestal pas zichtbaar na 3 tot 5 dagen. Het effect duurt tot ongeveer 5 maanden.

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In principe is één behandeling genoeg. Na een consult waarin de wensen worden besproken zal er een plan worden gemaakt. Een behandeling is zichtbaar na een paar dagen. Om het effect blijvend te houden wordt er wel aangeraden om de behandeling na ongeveer 3 maanden te herhalen.

 

Welke botox gebruiken wij?

Wij maken gebruik van botox van het merk Azzalure van Galderma. Dit is een van de bekendste en betrouwbaarste merken. Het zorgt ervoor dat de gezichtsspieren waar het wordt toegepast kunnen ontspannen en hierdoor zullen de rimpels verdwijnen.

 

Botox tijdens je zwangerschap

Alhoewel botox plaatselijk is en geen effect heeft op de rest van het lichaam wordt het sterk afgeraden om een botox behandeling te ondergaan tijdens je zwangerschap, als je zwanger wilt worden of als je borstvoeding geeft. De reden hiervoor is eigenlijk omdat er te weinig informatie over bekend is en hierdoor het risico te groot is. Er zijn onderzoeken geweest die verklaren dat het gebruik van botuline toxine schadelijk kan zijn voor een ongeboren baby, zeker in de eerste periode van de zwangerschap. Mocht je een botox behandeling willen laten doen bij ons en wil je hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

 

Wil jij een behandeling botox Den Haag of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op! Je kunt trouwens ook bij ons terecht voor fillers

Ons adres

Tandartspraktijk Shiny Smile
van Halewijnlaan 274
2274 TV Voorburg

(070) 387 54 16

info@shinysmile.nl