OPENINGSTIJDEN

AFSPRAAK MAKEN

AANMELDEN ALS NIEUWE PATIËNT

Botox Leidschendam

Bij Tandartspraktijk Shiny Smile bieden ook Botox en Fillers behandelingen. Voorhoofd rimpels verminderen, fronsrimpels verwijderen of een andere botox behandeling? Bij botox leidschendam Shinysmile kan je terecht voor verschillende botox behandelingen. Twijfel je nog of wil je wat meer informatie? We vertellen je graag wat meer hierover.

Deze behandelingen worden door uitsluitend gecertificeerd personeel uitgevoerd en werken we met de bekende merken Azzalure (Botox) en Restylane (Fillers).

Botox Leidschendam
Botox Leidschendam

Wat is Botox

Botox staat voor botuline toxine. Dit is een geneesmiddel dat wordt gemaakt van een eiwit uit de bacterie Clostridium Botulinum. Dit geneesmiddel zorgt ervoor dat de spieren worden verslapt en niet samentrekken. Hiermee kan je bepaalde spieren die zorgen voor rimpels door teveel spanning als het ware verslappen en ontspannen.

Welke botox gebruiken wij?

Wij maken gebruik van botox van het merk Azzalure van Galderma. Dit is een van de bekendste en betrouwbaarste merken. Het zorgt ervoor dat de gezichtsspieren waar het wordt toegepast kunnen ontspannen en hierdoor zullen de rimpels verdwijnen.

Waar kan je botox voor gebruiken?

Cosmetische behandelingen

Wij bieden verschillende cosmetische botox behandelingen aan. Zo kan je bij ons terecht voor de volgende behandelingen:

Fronsrimpels verwijderen

Fronsrimpels zijn de rimpels tussen je wenkbrauwen. De fronsrimpels worden vaak meer zichtbaar wanneer je ouder wordt en kunnen erger worden als je veel fronst, bijvoorbeeld als je veel achter de computer zit of veel autorijdt. Ook speelt erfelijkheid een grote rol. Fronsrimpels kunnen ervoor zorgen dat je er ouder of vermoeiender uitziet. Wil jij ook van je fronsrimpels af? Met een botox behandeling is dit heel gemakkelijk en krijg je weer een frisse uitstraling op je gezicht.

Voorhoofdsrimpels verwijderen

Voorhoofdsrimpels zijn de (fijne) lijntjes op het voorhoofd. Wanneer je ouder wordt, wordt je huid minder elastisch. Rimpels op je voorhoofd kunnen op den duur zichtbaar blijven, zelfs wanneer je gezicht ontspannen is. Met een botox behandeling kunnen wij deze lijntjes gemakkelijk voor je verwijderen.

kraaienpootjes verwijderen

Kraaienpootjes (ook wel lachrimpels genoemd) hebben vaak een verouderend effect. Met botox zijn deze rimpeltjes naast je ogen zeer gemakkelijk te verwijderen en krijg je weer een frisse look op je gezicht.

wenkbrauwlift

Ook is botox een goede manier om je wenkbrauwen te liften. Met een botox behandeling tussen je wenkbrauwen in je fronsrimpel kan je je wenkbrauwen al een beetje liften. Mocht dit toch niet genoeg zijn dan kan je ook kiezen voor een wenkbrauwlift. Dit doen we door kleine prikjes in je wenkbrauw spier. Het is een snelle en vrij simpele behandeling en geeft een heel natuurlijk resultaat.

mondhoeken liften

Als je mondhoeken naar beneden staan kan het lijken alsof je boos, chagrijnig of verdrietig kijkt. dit kan komen doordat de spieren in je mondhoeken naar beneden trekken. Dit is vrij simpel en snel op te lossen door een botox behandeling in de mondhoeken. Door de spieren in je mondhoek te verslappen met botox zullen deze niet meer naar beneden trekken en ontspant je mond, waardoor je een zachtere blik krijgt op je gezicht.

Hoelang duurt een botox behandeling

Botox behandelingen duren over het algemeen niet heel lang. Het verschilt een beetje welke behandeling je wilt, maar het gaat vaak om enkele minuten. Dit is exclusief consult.

Wat kost een botox behandeling

Tegenwoordig is botox geen dure oplossing meer en kan je veel verschillende behandelingen laten doen met botox. Wij bieden de bovenstaande botox behandelingen aan. Hieronder zie je de bijbehorende prijzen voor botox Leidschendam:

frons €130,00
Voorhoofd €130,00
Kraaienpootjes €130,00
Wenkbrauwlift €75,00 (vanaf)
Mondhoeken €40,00
2 zones €250,00
3 zones €350,00
Behandeling migraine €250,00
Behandeling tandenknarsen €170,00

Na hoelang zie je het resultaat?

Je zal niet direct het uiteindelijke resultaat zien van een botox behandeling. Het resultaat is meestal pas zichtbaar na 3 tot 5 dagen. Het effect duurt tot ongeveer 5 maanden.

Hoeveel botox behandelingen heb ik nodig?

In principe is één behandeling genoeg. Na een consult waarin de wensen worden besproken zal er een plan worden gemaakt. Een behandeling is zichtbaar na een paar dagen. Om het effect blijvend te houden wordt er wel aangeraden om de behandeling na ongeveer 3 maanden te herhalen.

Afspraak maken voor een Botox behandeling in Leidschendam

Wil jij een botox behandeling in Leidschendam of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op!

Ons adres

Tandartspraktijk Shiny Smile
van Halewijnlaan 274
2274 TV Voorburg

070 387 5416

info@shinysmile.nl